Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, message sent.
Message not sent.

Categories

Regions

Comerç i Negocis Locals de Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç és un poble viu, dinàmic, amb botigues i establiments de tot tipus, molts d’ells per descobrir o redescobrir.

Et convidem a visitar la nostra web, a trobar comerços veterans i noves obertures, i a fer servir el nostre buscador per localitzar música en viu, productes de proximitat, vermuts, espardenyes i tot allò que vulguis!

 

TOT TIPUS DE BOTIGUES

Negocis locals i comerços per tothom. A Sant Vicenç gaudim d’una oferta variada de productes i serveis: innovadors, tradicionals, familiars, per «singles»…

CAMPANYES DE DIFUSIÓ

El Firatapes, el Firastock, la Desfilada de Moda, la Setmana de la Gent Gran, la Mostra Comercial… tot són oportunitats per als associats. Vols formar part?

ACCIONS PER ANAR AVANÇANT

A la Unió de Botiguers treballem per dinamitzar comercialmente la vila. Donem suport a les iniciatives locals que conviden la gent a sortir als carrers i als comerços.

AL TEU COSTAT, AL TEU SERVEI

T’escoltem i t’informem. Son l’associació que tens a prop. Som la teva porta d’accés als Organismes Públics i als recursos destinats a autònoms i petits negocis.

FIRATAPES

Una de les activitats més populars i participatives de la vila. Celebrem dues edicions de Firatapes cada any. És el gran moment dels locals de restauració locals per presentar al gran públic les tapes més innovadores.

FIRAESTOCS

Tots surten guanyant al Firaestocs: els comerços en fer net de l’última temporada i els clients en comprar a bon preu. Una acció festiva i popular que treu les botigues al carrer i ningú es vol perdre.

DESFILADA DE MODA

La moda, l’estètica i la perruqueria local tenen el seu punt de trobada a la Desfilada de Moda. Hi participen veïns i veïnes amb tot l’entusiasme que es pot esperar dels vicentins. Simpatia, glamour i germanor en una cita indispensable.

MOSTRA COMERCIAL

La Mostra Comercial i Agrícola de Sant Vicenç és tota una institució a la comarca, amb 31 edicions complides al 2015. La ciutat en ple es converteix en un excel·lent aparador de la nostra activitat econòmica. Participes?

Meet Happening Spots In Miami

The hottest places you should consider to visit while touring by the Magic City.
Exotic Breakfasts!
Exotic Breakfasts!
Exotic Breakfasts!
Exotic Breakfasts!

How it Works?

We made it possible to join our community with interesting business ideas, including startups.

News From The Blog

Always get fresh regional updates, kudos to our articles, tips and tricks.
Bases del sorteig mensual “Fem comerç, fem poble!”
Bases del sorteig mensual “Fem comerç, fem poble!”
Volem augmentar la comunitat de la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts i dels comerços associats. És per aquest motiu que iniciem una nova campanya de sortejos mensuals, amb els quals contribuirem a dinamitzar el comerç local
Pista de gel i Mercat de Nadal a Sant Vicenç dels Horts
Pista de gel i Mercat de Nadal a Sant Vicenç dels Horts
Aquest 2021 dinamitzem la campanya de compres nadalenques amb una pista de gel i un Mercat de Nadal que inclourà el tradicional Tió gegant.
Guanyadors dels premis de la Campanya de Nadal 2020 a Sant...
Guanyadors dels premis de la Campanya de Nadal 2020 a Sant Vicenç
La dinàmica de la campanya de Nadal 2020 ha sigut diferent enguany, ateses les circumstàncies de prevenció pel risc de Covid-19. Podeu veure a continuació el vídeo del sorteig, que s'ha realitzat de forma virtual, i just a sota
Segueix buscant
Tenim articles que et poden interessar
Fes una ullada a més articles del nostre bloc
See more posts
Purchase Listar
Purchase Listar