Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, missatge enviat.
Missatge no enviat

Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant.

Categories

Zones

El Quiz de la Unió de Botiguers: Guanya 300€!

Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts
Botigues

Volem que coneguis més coses sobre els establiments de Sant Vicenç dels Horts. Et convidem a participar en un concurs amb un premi quinzenal valorat en 300€. Et diem com guanyar-lo!

BASES DEL CONCURS “EL QUIZ DE LA UNIÓ DE BOTIGUERS”:

 1. Poden participar al Quiz totes les persones majors de 18 anys, en data 29/6/2020, que resideixin o treballin a Sant Vicenç dels Horts o als municipis adjacents.
 2. La Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts publicarà al seu compte d’Instagram https://www.instagram.com/unio.debotiguers/ una imatge diària, de dilluns a dissabte, amb una pregunta referida a un establiment comercial i quatre possibles respostes. La primera imatge es publicarà el dilluns 29 de juny de 2020.
 3. Totes les respostes es troben a la web de la Unió de Botiguers, https://www.uniodebotiguers.org , a la fitxa de cada establiment. Per conèixer la resposta només cal fer clic a la lupa de la portada, o a l’apartat del menú anomenat “Cercador” i escriure el nom de l’establiment. A la fitxa corresponent descriptiva de l’establiment hi serà la resposta.
 4. Les persones que vulguin optar al premi només han d’escriure un comentari a la publicació d’Instagram que mostra la imatge amb la pregunta i les quatre possibles respostes. El comentari ha de ser només una lletra, corresponent a una de les quatre opcions (a, b, c, d).
 5. Addicionalment, les persones participants hauran de seguir les xarxes socials del comerç que esmentem en aquella imatge.
 6. Aquesta dinàmica es repetirà de dilluns a dissabtes. Les persones poden participar o no cada dia. Quants més dies hi participin, més possibilitats tindran de guanyar el premi quinzenal.
 7. Si una persona fa més d’una resposta a una mateixa imatge i cada resposta és diferent, es consideraran totes les respostes invàlides. Per tant, no s’inclourà a la llista de participació d’aquesta imatge.
 8. Si una persona fa més d’una resposta a una mateixa imatges i totes són iguals, s’acceptarà només una com a vàlida i s’invalidaran les altres. A la llista de participació d’aquesta imatge comptarà com un sol comentari.
 9. No es obligatori que les persones participants escriguin el comentari a la imatge del Quiz el mateix dia de la publicació, a excepció de la corresponent a la última de la quinzena.
 10. Transcorregudes dues setmanes, la Unió de Botiguers donarà per finalitzat el termini de presentació de respostes (comentaris d’Instagram). Procedirà a descarregar les llistes de comentaris de cada imatge del Quiz, descartar aquells comentaris que incompleixin aquestes bases del concurs i aquells que no indiquin la resposta correcta. Entre tots els comentaris correctes, es farà un sorteig que triarà només un guanyador o guanyadora de la quinzena.
 11. La persona guanyadora haurà de recollir presencialment els vals de compra i identificar-se com a usuari del compte d’Instagram guanyador.
 12. La persona que hagi resultat guanyadora durant una quinzena no podrà tornar a ser guanyadora a les quinzenes posteriors. El seu nom d’usuari a Instagram es retirarà de la llista de participants.
 13. El premi consistirà en vals de compra per bescanviar exclusivament als 12 establiments dels quals s’ha mostrat una pregunta al Quiz durant aquella quinzena, a raó de 25€ cada establiment. Per tant, el valor del premi quinzenal és de 25€ x 12 establiments = 300€. El període per bescanviar els vals de compra serà de 12 mesos des de la data del sorteig.