Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, missatge enviat.
Missatge no enviat

Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant.

Categories

Zones

Bases del sorteig mensual “Fem comerç, fem poble!”

Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts
Botigues

Volem augmentar la comunitat de la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts i dels comerços associats. És per aquest motiu que iniciem una nova campanya de sortejos mensuals, amb els quals contribuirem a dinamitzar el comerç local i donar-lo a conèixer!

Què sortegem? Un val regal de 30€ per gastar als tres comerços participants de cada edició mensual. És a dir, el/la guanyador/a s’endurà un total de 90 €. Aquestes són les bases del sorteig:

BASES DEL SORTEIG MENSUAL “FEM COMERÇ, FEM POBLE!”

1. PARTICIPACIÓ

La participació en el sorteig és de caràcter gratuït i està adreçada a qualsevol persona física major de 18 anys complerts en el moment d’inici del present sorteig, residents en el territori espanyol peninsular, i que segueixi les indicacions per a participar correctament. El participant és l’exclusiu responsable del compliment d’aquests requisits i de les conseqüències derivades del seu incompliment (requisits indicats al punt 3).

La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i podran ser consultades en la pàgina web de la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts: www.uniodebotiguers.org.

2. CALENDARITZACIÓ

La Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts publicarà al seu compte d’Instagram (@unio.debotiguers) una imatge del sorteig cada dia 1 de mes (exemple: 01 de juny de 2022), indiferentment del dia de la setmana que sigui, a les 15.00h, amb els requisits de participació. La primera imatge es publicarà l’01 de juny de 2022.

El dia 15 de mes, a les 23.59h finalitzarà el procés de participació (horari peninsular espanyol). No s’acceptaran els comentaris un cop passades les 23.59h del dia 15 de mes.

El dia 16, a les 15.00h, es realitzarà el sorteig i es comunicarà el guanyador/a a través de l’Instagram de la Unió de Botiguers (els comerços participants també tenen el dret de compartir la publicació amb l’objectiu de fer més ressò).

El mateix dia l’organització enviarà un missatge directe d’Instagram a l’usuari guanyador del premi i se li explicaran les indicacions per tal que reculli el premi. Si en els 15 dies posteriors a l’anunci del guanyador, aquest no es posa en contacte amb l’organització, aquest quedarà invàlid.
La persona guanyadora disposa de 30 dies naturals per fer servir els seus vals de compra als comerços indicats.

3. LA MECÀNICA DEL SORTEIG

Perquè una persona pugui participar en el sorteig, ha de complir tots i cadascun dels següents requisits:

  • Fer un like a la publicació del mes
  • Seguir els comptes que s’esmenten en cada publicació (seran 3 comerços) i a la @unio.debotiguers
  • Fer un comentari a la publicació del sorteig, citant dues persones, que han de ser usuàries d’Instagram i que seran citades indicant el seu username començat pel signe @.

Especificacions:

Els usuaris poden participar tantes vegades com vulguin sempre i quan no es dupliquin els comentaris. En cas de duplicar-se, només comptabilitzarà un dels comentaris.

Tots aquells comentaris que no compleixin amb la normativa, seran descartats del sorteig.

La publicació es farà des de l’Instagram de la Unió de Botiguers. Es convidarà als comerços a compartir la publicació als seus perfils, però la participació del sorteig únicament es podrà fer a la publicació de l’organització.

El sorteig es durà a terme a través de la plataforma App Sorteos (https://app-sorteos.com/es) el dia 16 de cada mes, a les 15.00 h.

S’avisarà a la persona guanyadora a través d’un missatge d’Instagram juntament amb les indicacions per rebre els vals de compra.

4. DURADA

El procés de participació dura 15 dies (de l’1 al 15 de cada mes). El 15 de cada mes a les 23.59h es tancarà el sorteig.

S’anunciarà el/la guanyador/a el 16 de cada mes a les 15.00h. A partir d’aquest moment, la persona premiada disposarà d’un mes natural per recollir els vals de regal i per realitzar les compres amb ells.

Transcorreguts aquests 30 dies, la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts donarà per finalitzat el termini del premi, de forma que els vals de compra no utilitzats no es podran bescanviar per premis.

5. ENTREGA DEL PREMI

El dia 16 de cada mes, sobre les 15.00h, es realitzarà el sorteig a través de la pàgina web App Sorteos (https://app-sorteos.com/es) i es farà públic un vídeo amb el procés deliberant del guanyador o guanyadora a través de l’Instagram de la Unió de Botiguers (@unio.debotiguers).

La persona guanyadora haurà de recollir presencialment a cada establiment els vals de compra i identificar-se com a usuari/a del compte d’Instagram guanyador.

L’organització es fa responsable de comunicar als comerços participants del sorteig quin és l’usuari guanyador.

6. PREMI

El premi consistirà en 3 vals de compra de 30€ cada un, per bescanviar exclusivament als 3 establiments de la publicació d’Instagram del mes que hagi guanyat. Per tant, el valor del premi mensual és de 35€ x 3 establiments = 90€.

El període per bescanviar els vals de compra serà d’1 mes des de la data del sorteig.

Els vales de compra no poden ser bescanviats per diners en efectiu.

Exemple: Si han participat @comerç1, @comerç2 i @comerç3, el/la guanyador/a del sorteig disposarà de 30€ per gastar al @comerç1, 30€ per gastar al @comerç2 i 30€ per gastar al @comerç3. Disposarà d’un marge de 30 dies naturals per utilitzar els vals regals.

Un cop l’organització ha fet el comunicat a la persona guanyadora, l’organització no es farà càrrec de cap inconvenient referent amb el premi.

7. LIMITACIONS

L’organització del sorteig no es responsabilitza de les publicacions falses que difonguin el sorteig. L’usuari/a participant es fa càrrec d’assegurar-se que la participació al sorteig és l’original.

La persona que hagi resultat guanyadora en un sorteig mensual no podrà tornar a ser guanyadora als sortejos posteriors. El seu nom d’usuari a Instagram es retirarà de la llista de participants.

8. ÚS DE DADES PERSONALS

El/la guanyador/a, autoritza con la seva participació a la utilització del seu nom e imatge en la xarxes socials de la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts en compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 – RGPD-, i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals).

Sorteig Unió de Botiguers de Sant Vicenç