Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, missatge enviat.
Missatge no enviat

Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant.

Categories

Zones

Ens agrada la Mostra Comercial i Agrícola i volem donar, com sempre, la rellevància que té el comerç local de Sant Vicenç dels Horts. D’aquí que posem en marxa un concurs durant els dies de la Mostra 2016 i convidem tothom a participar!

 

Com aconseguir el premi?

1-. Quan vinguis al stand de la Unió de Botiguers durant la Mostra d’Hivern aprofita i fest-te una foto al nostre photocall amb el lema FEM COMERÇ, FEM POBLE.

2-. Fes-te una fotografia sol o acompanyat, comparteix-la al teu perfil d’Instagram o de Facebook amb el hashtag #FemComerçFemPobleSVH i segueix el nostre compte oficial @unio.debotiguers a Instagram o bé @Unio.Botiguers.Sant.Vicenc.Horts al Facebook.

3-. Tots els usuaris que entre el 22 i 24 de gener hagin compartit una o més fotografies identificades amb l’etiqueta #FemComerçFemPobleSVH entren al sorteig d’1 val de compra valorat en 100 €.

Bases

El període de participació d’aquesta promoció s’emmarca entre el 22 i 24 de gener de 2016, ambdues dates incloses.

La temàtica del concurs és el lema FEM COMERÇ FEM POBLE i la interacció dels vicentins i viecentines.

Els usuaris d’Instagram i Facebook que vulguin participar hauran de compartir una foto al seu perfil amb les condicions especificades a l’enunciat del concurs.

No és necessari registrar-se al concurs a través de cap aplicació.

És imprescindible que la fotografia sigui original, realitzada per l’usuari i que aquesta no hagi participat en cap altre concurs.

Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com vulgui, sempre d’acord amb la temàtica.

Aquesta promoció no està en absolut patrocinada, aprovada, associada o administrada per Instagram. o Facebook. Esteu proporcionant la vostra informació a La Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts, en cap cas a Instagram o a Facebook.

Els concursants cedeixen els drets de les fotografies a la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts, que en podrà fer us il·limitat, si s’escau amb finalitats promocionals o de comunicació, a través de qualsevol canal.

El premi consisteix en un val de compra valorat en 100 € per a bescanviar en qualsevol establiment associat a la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts.

El guanyador es triarà mitjançant sorteig i s’anunciarà públicament el 27 de gener de 2016 al web www.uniodebotiguers.org i al compte d’Instagram i Facebook.

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

La Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts es reserva el dret de no tenir en compte la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis en relació a la promoció.

Bases del sorteig en format PDF