Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, missatge enviat.
Missatge no enviat

Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant.

Categories

Zones

La campanya de Nadal 2015 s’ha obert a Sant Vicenç dels Horts el divendres 27 de novembre, coincidint amb el Black Friday Barcelona, i finalitzarà el 5 de gener de 2016.

La temporada està prou assentada al poble però inclou novetats:

 

  • El Black Friday Barcelona ha consistit realment en 2 dies, divendres i dissabte. Les botigues associades a la Unió de Botiguers han estat convidades a participar, publicant les seves ofertes a la web específica on han participat comerços de tota l’àrea de Barcelona. Els establiments han comptat també amb globus grocs i cartells per lluïr a l’exterior.
  • Els 3 aparcaments habilitats per compres de Nadal per la Unió de Botiguers permeten als clients deixar el cotxe gratuïtament i fer les compres amb comoditat. Són situats al Polígon Bofarull (per la zona comercial de Can Ros), al davant de l’Edifici Estrella (entre Can Ros i Vila Vella) i al sorral del costat de la pista poliesportiva Francesc Macià (Vila Vella).
  • El sorteig de Nadal consistirà en 2 iPad Air, 2 iPhone 6s i 2 Apple Watch Sport. Una aposta per la tecnologia punta que sense dubte atreurà l’atenció dels vicentins i vicentines a l’hora de comprar i demanar les butlletes de participació.
  • La Fira de Nadal tornarà a animar el cap de setmana del 18 al 20 de desembre, amb animació musical i activitats familiars: Caga Tió gegant, tallers infantils, demostracions de cuina… Serà novament a la Plaça Narcís Lunes.
  • El Grossot serà protagonista del Nadal i del comerç vicentí. Per fer cagar el Tió els dies 18 (Plaça Sant Jordi), 19 (La Vinyala) i 20 (Narcís Lunes) caldrà presentar un tiquet que donaran els establiments associats a la Unió de Botiguers. Així mateix, la Companyia de Teatre El Bitxo ha fet que el naixement del Tió de les arrels del Pi Gros hagi sigut un espectacle popular, i novament ho seran les successives aparicions dins la campanya “Alimenta el Tió per fer-lo gros” (recapte d’aliments). El Tió anirà creixent fins la seva aparició final dins la Fira de Nadal.
  • La recollida de joguines noves per Nadal tindrà com a acte central el dissabte 19 de desembre, de 10 a 20h a la Casa de la Vila. L’objectiu, com sempre, és “cap nen sense joguina”. Organitzen Ràdio Sant Vicenç i l’Ajuntament.