Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, missatge enviat.
Missatge no enviat

Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant.

Categories

Zones

A tothom ens agrada allargar les vacances al setembre, i anar de terrasses i locals fent un TAPES I CANYES sense sortir de Sant Vicenç dels Horts és la forma ideal de fer-ho. Serà entre l’1 i l’11 de setembre de 2016.

A la 5a edició del Tapes i Canyes, pots triar entre 27 establiments amb les seves respectives tapes. Unes tapes exquisides i que tornen a posar de relleu la gastronomia del poble.

En aquesta edició repetim el sorteig de sopars per a 2 persones, entre els qui participin votant les millors tapes i deixin la butlleta segellada per 4 establiments a les urnes que trobareu als diferents bars i restaurants. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer en el marc de la Firatapes, el 4 d’octubre del 2016.

Pots consultar en aquest enllaç tots els plats del Tapes i Canyes (5a edició).

 

Vota les les millors tapes i participa al sorteig de sopars per a 2 persones!

 

A més de crèixer en participants, trobareu altres novetats:

  • Enguany entregarem 2 premis a les millors tapes. El primer el donarà un jurat popular d’acord amb els vots dels consumidors. I el segon, un jurat professional. En ambdós casos, el premi consistirà en un assessorament personalitzat sobre restauració.
  • L’Ajuntament promocionarà i difondrà la mostra mitjançant les xarxes socials amb l’etiqueta #GastroSantvi. Animem totes les vicentines i vicentins a compartir les fotos dels productes i de l’ambient festiu amb aquest hashtag!

 

Tapes i Canyes és una iniciativa de la Unió de Botiguers i de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per promocionar el consum local i la dinamització comercial dins la vila. Vosaltres, amics, sou qui l’heu de gaudir. Participeu i compartiu!