Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, missatge enviat.
Missatge no enviat

Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant.

Categories

Zones

La 4a edició del popular Tapes i Canyes se celebra a Sant Vicenç dels Horts des del 3 al 13 de setembre del 2015.

En aquesta nova edició, són 26 establiments els que proposen unes originals tapes, molt variades en ingredients i presentació. Són un total de 26 bars i restaurants representatius de la capacitat de Sant Vicenç de fer gaudir els seus veïns amb petites i magnífiques elaboracions gastronòmiques.

El preu de cada TAPA + CANYA és de només 2,5€.

 

VOTA PER LA MILLOR TAPA

A cadascun dels 26 establiments participants trobaràs uns llibrets amb una fulla perquè votis les 4 millors tapes. Per fer-ho, hauràs de visitar 4 establiments i que et posin el seu segell. Totes les persones que votin participaran en el sorteig d’un sopar per 2 persones. El nom del guanyador es coneixerà el 4 d’octubre, durant el Firatapes.

 

 

TAST DE CERVESES ARTESANES

El 20 de setembre de 2015, a les 18:30, tindrà lloc un tast de cerveses artesanes a la Cerveseria L’Abadia (Cr. de Girona, 1-5).

El preu és de 15€ i es degustaran 7 estils diferents de cervesa, amb pica-pica. El conductor de la degustació és l’Albert Teixidó Bermúdez, millor sommelier de cava de Catalunya 2013-2014 i dos cops finalista del concurs nacional “La Nariz de Oro”.

 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

Si us feu fotos durant les vostres tardes de Tapes i Canyes, o sou dels qui us agrada fotografiar els àpats i penjar-los a les xarxes socials, utilitzeu el hashtag #TapesiCanyesSVH

Us convidem a gaudir amb els amics i famílies d’uns dies especialment agradables, pel que fa a aprofitar el final de l’estiu i tastar les saboroses propostes dels nostres bars i restaurants.