Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, missatge enviat.
Missatge no enviat

Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant.

Categories

Zones

La Fira de Nadal 2014 a Sant Vicenç va consolidant-se

Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts
Botigues

La segona edició de la Fira de Nadal 2014 ha tingut lloc a la Plaça Narcís Lunes el cap de setmana del 19 al 21 de desembre. Les activitats han sigut molt més variades que a l’any passat, la valoració de la ciutadania ha estat molt positiva i la participació ha sigut bona, malgrat la concurrència de gent ha davallat en alguns moments.

L’event s’ha caracteritzat per l’ambient tradicional, amb nadales i casetes de venda de productes típics, i per l’agenda d’activitats. Un Caga Tió popular ha presidit el diumenge el centre de la plaça; havent estat abans ubicat a la plaça Sant Jordi (divendres) i al carrer de la Vinyala (dissabte).

El ventall d’activitats es va iniciar dimecres amb l’espectacle itinerant «Els pastorets amb titelles nadalenques» al barri de Vila Vella. Dijous va continuar a Can Ros amb un altre grup d’animació infantil itinerant. El cap de setmana va ser el moment del comerç local i tradicional. Els comerços membres de la Unió de Botiguers de Sant Vicenç van estar situats a la zona més privilegiada, propera al carrer Barcelona.

 

 

A l’altra banda de la plaça es va situar l’area de lleure infantil, amb castells inflables i un carrousel de cavallets voladors mogut de forma artesanal fent pedalejar una bicicleta.

També per als nens, es van portar a terme tallers de postals de Nadal, de decoració nadalenca i d’art i paper. També els menuts van passar-s’ho en gran amb els espectacles d’animació itinerant «Els follets de Nadal» i «Els pastors perduts», ambdós de la companyia teatral Els Paus.

En clau local, l’Escola de Teatre El Bitxo va animar el Caga Tió gegant.

En definitiva, una fira encara recent i que es va consolidant any a any, que veurem crèixer i ser un referent a l’agenda nadalenca dels vicentins i vicentines.