Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, missatge enviat.
Missatge no enviat

Cercar

Comença a escriure el que estàs cercant.

Categories

Zones

Bases del concurs “Coneixes els comerços de Sant Vicenç EN DETALL?”

1. Organitza el concurs la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts, amb domicili social al Carrer Nou, 62, de Sant Vicenç dels Horts, amb número de CIF: G59317107.

2. Pot participar al concurs qualsevol persona major d’edat, resident o no a Sant Vicenç dels Horts, que tingui perfil al Facebook amb un nom i/o cognoms que siguin identificables amb el seu DNI. No s’admetran com a participants a perfils falsos del Facebook.

3. Publicarem fotografies de DETALLS de comerços durant un mes, a la pàgina de facebook de la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts: https://www.facebook.com/uniodebotiguers.org

4. Qui vulgui participar, només ha de contestar a la mateixa pàgina de facebook, sota la fotografia, amb un comentari dient a quin establiment o negoci local creu que s’ha fet la foto del detall. En tots els casos seran negocis que són socis de la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts. Es poden consultar tots ells a la pàgina web https://www.uniodebotiguers.org.

5. Seguidament a la foto del detall i un cop que algú hagi encertat a quin negoci correspon, publicarem una foto de conjunt o de context on es vegi l’establiment comercial i el detall concret. Aquesta foto es publicarà com a solució de la fotografia de detall i, generalment, es publicarà un dia després a la de detall. Les publicacions seran també a la mateixa pàgina de facebook esmentada.

6. Si la fotografia de detall resulta massa difícil per als participants, la Unió de Botiguers es reserva el dret de donar pistes o de publicar una segona fotografia de detall, sempre a la pàgina de facebook assenyalada i sota la fotografia de detall inicial.

7. L’inici del concurs serà el dia 24 de juny de 2015. La data de finalització serà el 24 de juliol de 2015.

8. La Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts donarà 2 premis, consistents en una capsa d’experiències a cadascun. Són capses estàndard per gaudir de sortides, restaurants, spas o altres activitats de lleure, i no es podran canviar per diners o per altres bens o serveis.

9. Arribada la data de finalització del concurs, la Unió de Botiguers de Sant Vicenç farà recompte de les respostes i comparticions de la pàgina de facebook esmentada. Es concedirà un premi a la persona que més cops hagi sigut el primer en donar la resposta correcta a les fotografies publicades, mitjançant un comentari sota la fotografia. Es concedirà un altre premi a la persona que més hagi compartit publicacions de la pàgina de la Unió de Botiguers https://www.facebook.com/uniodebotiguers.org (Nota: de la pàgina, no del perfil personal de la Unió de Botiguers). Queden incloses dins el terme “compartir” les comparticions de la publicació, els comentaris a la publicació i els “m’agrada” a la publicació. Per valorar objectivament aquest segon guanyador es farà servir una eina com Simply Measured (http://simplymeasured.com) o similar.

10. Només es consideraran vàlides les respostes donades a la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/uniodebotiguers.org

11. Les dades personals que es puguin recollir dels participants queden protegides per la LOPD, Llei Orgànica 15/1999 i el seu desenvolupament al Real Decret 1720/2007. La Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts garantitza la confidencialitat i guarda aquestes dades personals, tenint com a finalitat la d’establir comunicacions personals, incloses les de tipus comercial. Vostè té dret a exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició mitjançant una comunicació a l’adreça electrònica svh @ uniodebotiguers.org.

12. La Unió de Botiguers es reserva el dret de donar difusió d’aquest concurs, incloent les fotografies de detall i les generals o de context, a grups de facebook, foros, webs i altres mitjans de comunicació. Només es consideran vàlides les respostes donades a la pàgina indicada al punt 10.

13. Aquest concurs no és patrocinat, avalat, administrat ni està associat de forma alguna amb Facebook.

14. Tots dos premis no podran anar a la mateixa persona. Si es donés aquesta circumstància, el premi a qui més comparteix s’otorgaria a la segona persona que més hagi compartit.

Concurs Unió de Botiguers de Sant Vicenç EN DETALL